29.8.2011

Matka on alkanut!

Jaahas, koulu on aloitettu! itseasiassa suoritin jo ekan tentin tänään :D en oo ollut edes tietoinen, että kauppisopinnoista voi olla näin paljon hyötyä korkeakoulua varten. ne pystyy tenttimään ja jos menestys on hyvä, ei tarvi käydä kyseisiä kursseja. aikun kiva! siispä takana word ja edessä excel, kansantalous sekä taloushallinto. täältä tullaan ilmaiset opintopisteet!

Jottei menis ihan kouluövereiksi tämäKIN teksti, niin tässä välissä hiukan kuvia (myös vähän kouluaiheisia, okei lipsun heti) menneiltä päiviltä.

Ihan ekaks esittelin avaimenperäni. tä on ehdottomasti mun ylpeydenaihe, voiko suloisempaa enää löytää? conssi ja sieniä <3


Löytö säkylän metkahinnasta (? :D), siis uusi kansio uuteen kouluun! mmmhhm ja ikä oli?


Uudet hiukset + ekan koulupäivän iltama-kuteet (tosin ei kauheesti tässä näy mut päällä oli farkut, v-kaulus teeppari ja niken tuulitakki)


Nä menee taas ihan ties missä järjestyksessä koska nyt seuraa ekan päivän vaatetusta. Liila v-kaulus teeppari (jep, oon villiintynyt näihin), farkut, uuden karheat vansit ja ripaus koruja.




Huomaa sinapinkeltaiset kynnet!!






Ainakin jotain väliaikatietoja siis :) toi koulu nyt varmaan pitää mut aika kiireisenä näin alkuun mut ehkä sekin siitä rauhoittuu kunhan pääsee vaan alkuun. koitan sinnitellä maisemissa, kyllä se blogi-intoilu sieltä taas tulee :P

XOXO, milla

Ei kommentteja: