20.1.2013

Time waits for no man

Kuinkas se aika nyt tälleen rientääkään! Jälleen kerran puolvuotta mennyt postaamatta :D olen kyllä ahkera! Se inspis ei sitten tainnut koskaan tullakaan..

Mutta jospa nyt korjaan asiaa edes tän yhden postauksen verran :) mitäs uutta mulle sit kuuluu? Koulu ei oikein ottanut maistuakseen mut nyt oon saanut uutta puhtia! Ehkä siis neljäs alkanut lukukausi toden sanoo. Eniten motivoi syksyllä alkava aivan sairaan hyvä harjoittelu jonka onnistuin itselleni haalimaan <3 :p=":p" bloggaaja="bloggaaja" ei="ei" hemmin="hemmin" hiukan="hiukan" ja="ja" jos="jos" kahdessa="kahdessa" kerke="kerke" kerran="kerran" kiireilt="kiireilt" kuin="kuin" lis="lis" my="my" n="n" ni="ni" oikeesti="oikeesti" olla="olla" p="p" parempi="parempi" postata="postata" siit="siit" useammin="useammin" vaan="vaan" vuodessa.="vuodessa." yrit="yrit">
Vuosi 2013 on lähtenyt muutenkin ihan mukavasti käyntiin :) mitä nyt tipaton alkaa hiukan jo painaa, onneks tässä pitää kestää enää vaan muutama viikko. Sit luvassa vaikka mitä kivaa täksi vuodeksi! Jeejee :)

Katotaan jos saisin aikaiseksi tehtyä ens viikolla jonkun vähän mielenkiintoisemman tapauksen tänne lyydiaan ja rusinaan!

laters

2 kommenttia:

M kirjoitti...

Moi Pirjo tulin vaan lueskeleesun blogia :)

NILKUTIN kirjoitti...

Moi Pirjo! Pikkasen on taas aikaa mun viime jutuista :D