14.8.2011

Kuvia, kuvia

Mun inspiraatio on välillä ihan totaalisesti hukassa. Niinkun esimerkiksi nyt. Tai siis nyt tällä hetkellä se toimii mut viime postauksesta onkin taas kuukausi aikaa.

Mutta! Ei anneta sen häiritä vaan keskitytään nyt olennaiseen, eli viime aikojen tapahtumien kerrontaan kuvien kera :) ensinnäkin pari kuvaa botellonista, mitä meillä oli eväänä ja mitä mulla oli päällä:



Lisäks on tullut mökkeiltyä saaressa perheen seurassa <3







Säkylän mökillä en käynyt kun tän ainoan kerran tänä kesänä. Aika menee niin kamalan nopeasti, en pysy ollenkaan tahdissa mukana :D vietettiin iskän kanssa laatuaikaa ja kuvailtiin :)





Mitäs sitten vielä? Eilen oltiin kattomassa Petri Nygårdia Naantalin Kaivohuoneella. Okei okei ja jatkoilla Hovissa :D oli kyl ihan huippuhauskaa! Viikonloput on niin ihania nykyään, ihmisen parasta aikaa.

Ainiin ja juhlittiin mirkan (isosisko) syntymäpäiviä heinäkuun vika viikonloppu, siitä laitan kuvia myöhemmin kunhan saan ne ensin käsiini :) jostain muustakin piti vielä myöhemmin kirjoittaa ja esittää kuvat mut mitähän se mahtoi olla? En nyt kyllä yhtään muista, kai sen sit jossain vaiheessa keksin :D enää viikko ja risat ja sit pääsen koulun penkille puuduttamaan pyllyäni. Oon ollut siitä niin tohkeissani jo aika pitkän aikaa et en varmaan edes kehtaa myöntää jos se onkin ihan pyllystä koko koulu :D sit vaan kestän sen kuin mies.

Mut joo, koitan saada käsiini vähän lisää kuvia ja postailen niitä sit taas tännepäin :) ehkä se inspiskin sieltä sit löytyy kun alkaa koulu ja arki, tä kesä on aina vähän tällästä ihme mukalomailua. Luvassa on myös kuvia tukkaprojektista, josta pieni sneak peek alla!



Ei kommentteja: