risottoon tarvitaan: kirjolohisuikaleita (satuin löytämään savukirjolohta alennuksessa, yleensä ostan sellasta pirkan sitruunamarinoitua suikaletta), (maku)kermaa ja pirkan pakaste riisi-vihannes -pussi.
ensin paistoin kalat miedolla lämmöllä (raakaan kalaan täytyy varata vähän enempi kypsennysaikaa), sit lisäsin joukkoon kerman ja annoin lämmetä hetken. lopuks lisäsin riisi-vihannes sekoituksen ja annoin vielä hengata haalealla lämmöllä sen aikaa et kerma imeytyy ja risotosta ei jää niin vetelää. valmis! todellista pikaruokaa mut toimii
ps olin tänään äitin tykönä valmistelemassa joululahjoja ja paketoimassa niitä. en nyt halua kehuskella mut niistä tuli kyl uskomattoman hienoja! niistä enemmän kylläkin vasta joulun jälkeen ettei tiedot vaan joudu vääriin käsiin;--) sen voin paljastaa et tehtiin myös piparminttu-kolakarkkeja ja ne vasta hyviä olikin! laitan ohjeet ja kuvia myöhemmin:--)
2 kommenttia:
hei mikäs kello se tollanen on???ihana mariosieni!ja taas kerran ihana ruoka:)
toi on vissiin kultajousesta, makso alessa muistaakseni kympin:--)
Lähetä kommentti