29.6.2009

heppa

ruisrock lähestyy, mahtavaa! mut apua mitä laitan päälle? en voi uskoa et se on nyt jo. kesä on mennyt niin nopeesti, ylihuomennahan on jo heinäkuu! enhän mä edes kerkeä mökkeilemään tai tekemään mitään muutakaan mitä mun piti tehdä kesällä :--D paitsi jos en mee opiskelemaan niin sit on kyl vielä alkusyksystäkin aikaa hengailla mökillä ja muualla :--) kesämökit on mielettömän ihana keksintö

rakastan töissäkäymisessä eniten varmaan sitä että saan kokata omat eväät joka päivä:--) ehdottomasti parasta tällä hetkellä on kermainen kahden kalan pastakastike. voisinkin oikeestaan laittaa sen reseptin tänne:-)

tarvikkeet neljään annokseen:

1 pkt (300 g) Pirkka kahden kalan kuutioita (pakaste)
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
pala (200 g) purjoa
1 rkl öljyä
1 tlk (2 dl) kuohukermaa
1 rkl Pirkka Thai Sweet -chilikastiketta
1 rkl sitruunanmehua
1 tl sitruunan raastettua kuorta
1/2 dl tilliä hienonnettuna


1. Levitä kalat lautaselle. Anna kalakuutioiden hieman sulaa,

noin 15 minuuttia. Mausta ne suolalla ja pippurilla.

2. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet öljyssä. Lisää joukkoon kalat ja kerma. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes kalapalat ovat sisältäkin kypsiä. (Kypsennysaika on lyhyempi, jos kalapalat ovat täysin sulaneita.)

3. Mausta chilikastikkeella, sitruunanmehulla ja -kuoriraasteella. Ripottele pinnalle tilliä.

4. Tarjoa pastan, perunoiden tai riisin kanssa

ps. isosisko ja sen avomies ja niiden ihana koira on meillä kylässä jo toista viikkoa ja meille alkaa pepin kanssa kehittyä hauvakuume:--) mut ei se ihmekään, kuka nyt tälläistä naamaa pystyis vastustelemaan?



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siru on missi <3

NILKUTIN kirjoitti...

satuprinsessa :--)